Mikä on Arenga Palmusiirappi?
Arenga Palmusiirappi valmistetaan sokeripalmun (Arenga Pinnata) nektarista. Luomu arenga-nektari siivilöidään ja haihdutetaan, kunnes arenga kiteytyy sokeriksi. Arenga Palmusiirappi on vähemmän makeaa kuin tavallinen kidesokeri.
Arenga Palmusiirappi terveellistä
Arenga Palmusiirappi sisältää useita terveellisiä aineita. Siinä on erilaisia mineraaleja, vitamiineja, proteiineja ja aminohappoja. Lisäksi se sisältää runsaasti antioksidantteja. Se on parempi vaihtoehto kuin tavallinen sokeri, koska sen glykeeminen indeksi on alhaisempi (30-35).
Ehkä yhtä vanha kuin pyramidit
Valkosipuli (Allium sativum) on sipulikasvi narsissikasvien perheestä ja kuuluu sipulin, purjon ja ruohosipulin sukuun. Vanhoimmat maininnat valkosipulin käytöstä ovat peräisin vuodelta 1500 eKr, Egyptistä.
Valkosipulin terveelliset ominaisuudet
Valkosipulilla on todistettu kolesterolia ja verenpainetta alentava vaikutus. Se toimii myös bakteereja tappavasti alliciinin ansiosta, jota valkosipulissa on. Valkosipulille on myös annettu muita vaikutuksia, mutta niistä puuttuu riittävä näyttö. Valkosipuli on rikas B6-vitamiinin, C-vitamiinin sekä mangaanin ja fosforin mineraalien lähde.
Valkosipulin käyttö
Valkosipuli on suosittu mauste Välimeren ja Keski-Euroopan maissa, ja sitä käytetään sekä tuoreena että jauhettuna (kuivattuna ja murskattuna). Valkosipuligranulaatti sopii erinomaisesti salaateihin. Voit myös lisätä sitä öljyyn pannussa, kun paistat lihaa, kalaa, riistaa tai lintua. Valkosipuli on mauste, jolla on d…
Rikki (S) 99%
Granulaarinen-Kimpale-Jauhe
Se parantaa maan ominaisuuksia ja palauttaa emäksisiä maita happamuutensa ansiosta.
Se auttaa poistamaan joitakin maassa eläviä tuholaisia.
Se tarjoaa sopivan välineen joidenkin elementtien, kuten fosforin, raudan, sinkin, mangaanin ja kuparin, juurten imeytymiseen rikkipitoisuuden aiheuttaman maan emäksisyyden vuoksi.
Se auttaa klorofyllin muodostumisessa kasveissa.
Sitä käytetään torjumaan joitakin sairauksia, kuten syyhyä omenoissa, manteleissa ja jauhetta homeessa viljelykasveissa.
Käyttö:
Sitä käytetään yli 360 lääkkeen, maatalous- ja teollisuustuotteen valmistuksessa.
Rikkikimpaleita käytetään rikkihapon, sulfonihapon ja typpihapon valmistuksessa.
Erityisvaatimukset:
Puhdistus, paino-% Min 99%
Väri Kirkas keltainen
Epäorgaaninen tuhka, paino-% Max 0.05
Hiili, paino-% Max 0.03
Happamuus H2SO4:na, paino-% Max 0.003
Kosteus Max 0.1
Paketti, 1250 kg Jumbo-pussit
CAS-numero 7704-34-09
HS-koodi: 25030090
Panela-sokerin alkuperä
Panela-sokeri on alun perin kotoisin Keski- ja Etelä-Amerikasta. Sen miellyttävä makeus, kirkas karamelli ja kevyt raikkaus täydentävät hienovarainen lakritsimaun.
Panela-sokerin tuotantoprosessi
Panela-sokeri saadaan puhtaasta sokeriruokomehusta, jolloin useat arvokkaat ainesosat, kuten vitamiinit ja mineraalit, eivät katoa.
Tuotteen terveelliset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset
Panela ei ole jalostettu. Tämä tarkoittaa, että kaikki vitamiinit ja mineraalit ovat edelleen tallella. Panela-sokerilla on kultainen keltainen tai karamellinvärinen sävy. Kolumbiassa luomupanela-sokeria käytetään erityisesti kuumissa ja kylmissä juomissa. Halutun makeuden mukaan oikea määrä sekoitetaan kylmään tai kuumaan veteen.
Korkean suorituskyvyn katalysaattori haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) täydelliseen hapettamiseen
Irtonainen katalysaattori, 4-6 mm pallot Pt/Pd-aktiivisilla alueilla
Varastotuote, jolla on lyhyet toimitusajat
Alkuperä Panela-sokeri. Panela-sokeri on alun perin peräisin Keski- ja Etelä-Amerikasta. Miellyttävä makeus, kirkkaan karamellin ja kevyen raikkauden kanssa, täydentyy hienovaraisella lakritsimaulla. Tuotantomenetelmä Panela-sokerille: Panela-sokeri valmistetaan puhtaasta sokeriruokomehusta, joten joukko arvokkaita ainesosia, kuten vitamiineja ja mineraaleja, ei katoa. Terveelliset tuoteominaisuudet ja käyttötarkoitukset Panela ei ole vaativa. Tämä tarkoittaa, että kaikki vitamiinit ja mineraalit ovat edelleen läsnä. Panela-sokerilla on kultakeltainen tai karamellinvärinen sävy. Kolumbiassa luomu-Panela-sokeria käytetään pääasiassa kuumissa ja kylmissä juomissa. Halutun makeuden mukaan oikea määrä sekoitetaan kylmään tai kuumaan veteen.
Kyseessä ovat Helix Aperta -lajin etanat, joissa on tyypillinen valkoinen korkki. Ne ovat erittäin kysyttyjä etanoita ja niitä pidetään herkullisena ruokana koko Apuliassa, ja ne ovat monien perinteisten ruokien kohteena. Yksi yleisimmistä variaatioista on seuraava: etanat pestään, korkki poistetaan ja ne liotetaan vedessä. Kattilassa kuullotetaan runsaasti viipaloitua sipulia ekstra-neitsytoliiviöljyssä; sen jälkeen lisätään suolaa, pippuria, hyvin valutetut etanat ja muutama laakerinlehti. Kypsennetään kovalla lämmöllä, ja kun öljy alkaa jälleen nousta pinnalle, kaadetaan lasillinen roseviiniä ja annetaan sen haihtua. Mausta suolalla ja tarjoile kuumana.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnolliset etanat, joista on jo poistettu epäpuhtaudet, valmiina kulutettavaksi
Alennuskausi: saatavilla ympäri vuoden
Pakattu 1 kg - 5 kg laatikoihin.
Minimitilaus: 500 kg